ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣΠεριφερειακός Βόλου με Λ. Καζανάκη
Βόλος, Μαγνησία
Τηλ.: 24210 42009 - Κιν.: 6932 777098
email: iwanniskoulouriotis@gmail.com

Ζωοτροφές - Κατοικίδια ζώα - Κονσέρβες

Premium τροφή για σκύλους!

Κομμάτια βοδινού κρέας σε Gravy sause! Το ”gravy” είναι μια σάλτσα που παρασκευάζεται από καραμελωμένο ζουμάκι που μένει στο ταψί, στο τηγάνι ή την κατσαρόλα από το ψήσιμο του κρέατος.

Ενημέρωση: 09-07-16

Premium τροφή για σκύλους !

Κομμάτια κοτόπουλο σε Gravy sause! Το“gravy” είναι μια σάλτσα που παρασκευάζεται από το καραμελωμένο ζουμάκι που μένει στο ταψί, στο τηγάνι ή την κατσαρόλα από το ψήσιμο του κρέατος.

Ενημέρωση: 09-07-16
Οι κονσέρβες Barry είναι μια από τις τροφές με την μεγαλύτερη πώληση στο εξωτερικό.Περιέχει κιμά πλούσιο σε βιταμίνες και ανόργανα συστατικά. Η κονσέρβα προορίζεται για σκυλιά στην ενήλικη ζωή που έχουν ενεργό τρόπο ζωής. Χαρακτηριστικό της η υψηλή ενέργεια. Ιδιαίτερα κατάλληλη για σκύλους με λευκό τρίχωμα. Το περιεχόμενο σε κρέας είναι 61% σε σύγκριση με άλλες κονσέρβες όπου η περιεκτικότητα είναι μεταξύ 6%-12%.
Ενημέρωση: 17-06-16
Οι κονσέρβες Barry είναι από τις τροφές με την μεγαλύτερη πώληση στο εξωτερικό. Μια εξαιρετικά υγιεινή τροφή με βάση το κοτόπουλο, ιδανική για σκύλους που κάνουν καθιστική ζωή ή είναι υπέρβαροι. Το περιεχόμενο σε κρέας είναι 61 % σε σύγκριση  με άλλες  κονσέρβες όπου είναι μεταξύ 6% - 12%.
Ενημέρωση: 17-06-16

Υψηλή ποιότητα τροφή για κουτάβια, πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα και αμινοξέα που απαιτούνται για την υγιή ανάπτυξη και άριστη μορφή του καινούργιου σας φίλου. Γίνεται μόνο από καλή ποιότητα κρέας χωρίς οστά. Δεν περιέχει σόγια, συντηρητικά, χρωστικά και αλάτι. Έχει δημιουργηθεί από κοινού με αυστριακούς κτηνιάτρους, και γι΄αυτό είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για κουτάβια μεταξύ του 2ου και 12ο μήνα. Μπορεί να καταναλωθεί από όλες τις φυλές των σκύλων. Διατίθεται σε κονσέρβα 650g συν 150g δωρεάν.

Ενημέρωση: 14-06-16

Οι κονσέρβες Friends - τροφή για σκύλους και γάτες, είναι ένα ισορροπημένο αλεσμένο μείγμα, με βάση το  κοτόπουλο και τα λαχανικά, όπως ρύζι και ίνες δημητριακών . Έχει μεγάλη ποσότητα υδατάνθρακες με αποτέλεσμα την υψηλή απόδοση σε ενέργεια. Χαρακτηρίζεται από την καλύτερη τιμή στην κατηγορία του!

Ενημέρωση: 14-06-16

   Οι κονσέρβες ‘’Barry ‘’ MIX είναι από τις καλύτερες ανάμεικτες τροφές της αγοράς. Ένα ισορροπημένο μείγμα διαφορετικών κρεάτων που το καθιστά την ιδανική τροφή για το κατοικίδιο σας σε πολύ χαμηλό κόστος . Η περιεκτικότητα σε κρέας είναι 61 % σε σύγκριση με τις υπόλοιπες που είναι χαμηλότερων προδιαγραφών μεταξύ 6% - 12%.

Ενημέρωση: 14-06-16
Ακολουθήστε μας